Behandlinger

#sundefødder #tidtildig

Almindelig fodbehandling
op til 60 min

En fodbehandling er individuel og planlægges ud fra din fodstatus. Du får et blødgørende og plejende fodbad med badesalt som renser og virker afstressende. Hård hud, ligtorne og hælrevner beskæres og behandles. Neglene klippes, slibes og renses grundigt op, og eventuelle fortykkede og/eller nedgroede negle afhjælpes. Behandlingen afsluttes med nærende negleolie og cremepleje.

Book tid
Udvidet fodbehandling
op til 75 min

Behandlingen er en udvidet og længerevarende fodbehandling til dig som for eksempel har voldsomme hælrevner, ekstrem hårdhudsdannelse, mange ligtorne eller hyperkeratose

Book tid
Luksus fodbehandling
op til 90 min

Du begynder med en lækker peeling af fødder og underben, hvor huden eksfolieres og plejes. Efter peelingen får du et plejende fodbad, med badesalt som renser og virker afstressende. Dine negle klippes, slibes og renses grundigt op, og eventuelle fortykkede og/eller nedgroede negle afhjælpes - eventuel hård hud, ligtorne og hælrevner beskæres. Fodbehandlingen afsluttes med nærende negleolie og cremepleje. Herefter kan du se frem til en dejlig og afstressende massage af underben og fødder. Udover velvære vil massagen blødgøre og afspænde din muskulatur og forbedre blodgennemstrømningen - I fødder og ben sidder mange punkter som har forbindelse til andre dele af kroppen – Massagen vil derfor virke på hele din krop, og du vil efter behandlingen føle dig mindre anspændt og afslappet.

Book tid
Akut behandling
op til 30 min

Akut behandling af nedgroet negl eller ligtorn *Overskrides behandlingstiden vil prisen være 360,-

Book tid

Gellak og neglelak

Gellak for dig der ønsker lang holdbarhed Neglelak for dig der ønsker selv at kunne fjerne lakken hjemme Begge typer lak tilbydes kun i forbindelse med fodbehandling

Book tid
Opbygning af negl(e)

Bruges til at korrigere eller guide ødelagte negle - eksempelvis som følge af traumer, svamp eller indgroede negle. Den medicinske rekonstruktions-gel er den ultimative løsning til korrektion, reparation og styring af neglen. Den perfekte måde at guide neglen til at få sin naturlige form tilbage igen, uden at skade neglen. 99% allergifri gel

Book tid
Behandling af fodvorte(r)

Vorten/vorterne beskæres og påføres Silverstick eller Hydrozid (frys) Behandlingen gentages - Kurens varighed er afhængig af angrebets omfang - Vorter KAN være meget genstridige!

Book tid
Hjemmebehandling
Master stylist

Højfyns Fodpleje tilbyder hjemmebehandlinger til dig, som - af den ene eller anden årsag - ikke kan komme til klinikken. Højfyns Fodpleje kommer også gerne på institutioner, botilbud og plejehjem. Du behøver intet andet end elektricitet, varmt vand og en fodbalje. Jeg medbringer både benstøtte, håndklæde og alt, hvad der skal bruges til fodbehandlingen.

Book tidAfbud - Udeblivelse
Hvis du selv booker en tid til behandling er det vigtigt, at du er realistisk omkring dit behov - Er du i tvivl om hvilken type behandling du har behov for, er du altid velkommen til at kontakte Højfyns Fodpleje på 61 66 02 25

Afbestilling skal ske telefonisk eller pr SMS senest 12 timer før planlagt behandling. Uden rettidigt afbud opkræves udeblivelses-gebyr på 250 kr.

Ved udeblivelse fra planlagt behandling, opkræves gebyr på 250 kr. - Min tid er kostbar, det er din også!

Udvidet helbredstillæg

Udvidet helbredstillæg er et særligt tilskud til folkepensionister og førtidspensionister tilkendt pension efter reglerne fra før 2003 med begrænsede indtægter ved siden af pensionen og med begrænset likvid formue.

Hvad kan jeg søge udvidet helbredstillæg til?
Udvidet helbredstillæg gives til udgifter til bl.a. fodbehandling, hvis kommunen vurderer, at udgiften er nødvendig. Det er vigtigt, at du søger om udvidet helbredstillæg inden behandlingen påbegyndes.

Hvem kan søge om udvidet helbredstillæg?
Hvis du opfylder de krav, som er listet op nedenfor, kan du søge om udvidet helbredstillæg.
* Du er folkepensionist eller førtidspensionist under reglerne fra før 2003
* Du og din eventuelle ægtefælles/samlevers samlede formue overstiger ikke 89.800 kr. (år 2020).
* Din personlige tillægsprocent er mere end 0 - Udbetaling Danmark fastsætter din personlige tillægsprocent i forbindelse med pensionsberegningen og tallet fremgår af din pensionsmeddelelse.

Du kan på din kommunes hjemmeside læse om, hvilke prisaftaler din kommune har og dermed også, hvor meget tilskud netop din kommune giver.

Du kan ansøge her: www.borger.dk/helbredstillæg